Den Daglige Frokost til din virksomhed

For at gøre det enkelt for vores kunder tilbyder vi en færdig frokostpakke, som vi kalder Den Daglige Frokost. Det er en pakke, som I får leveret lige til jeres kantine, og som er klar til servering. Vi gør hele tiden vores bedste for at forny Den Daglige Frokost, så det hver dag er en god oplevelse for jeres medarbejdere at komme i virksomhedens kantine.

Har du specielle ønsker til jeres frokostordning, tilpasser vi naturligvis gerne menuen efter jeres smage, behov eller eventuelle religiøse traditioner - vi ønsker at give jeres virksomhed en god oplevelse til frokost hver dag. Der er nemlig ikke noget, der bidrager til trivslen på arbejdspladsen som en god og ernæringsrigtig frokostordning. Kvalitet i den daglige frokost bliver til smil på læben - til glæde for både kolleger og kunder.

Når basis er i orden

Gode råvarer er udgangspunktet. Det er nemlig vores overbevisning, at når basis er i orden, og den enkelte råvare kan nydes alene, er der ingen grænser for, hvad vi kan fremstille af smagfulde sammensætninger. Vi gør alt, hvad vi kan for hele tiden at lytte til vores kreative kokke og smørrebrødsjomfruer - og at følge deres idéer. Vores kunder har nemlig krav på kvalitetsmad med fornyelse.

Madordning til alle

Hvis I har særlige ønsker til jeres daglige firmafrokost, opfylder vi også dem - og er der i jeres virksomhed vegetarer eller nogle med religiøse krav til deres mad, sørger vi selvfølgelig for, at de også får lækre frokostretter.

Ekstraservice

De virksomheder, der får frokosten leveret, kan som en del af madordningen bl.a. få grøntsagsstænger, mælk, juice, vand, øl og vin efter aftale. Og i tillæg til menuen kan vi tilbyde en abonnementsordning på en eller flere frugtkurve om ugen, så der altid er frisk frugt til medarbejderne. Det gælder også, hvis I til særlige anledninger eller lignende har brug for sandwiches eller smørrebrød.

Daglig levering af madordning

Med frokostlevering kører vi maden direkte til jer og sørger for, at I har frokosten mellem klokken 10.15 og 12.00. Frokosten bliver altid leveret lige til døren - service og rengøring tager vi os også af - derved kan dit firma og medarbejdere koncentrere jer om det, I er bedst til!

Mange fordele

Møder, arrangementer og udflugter - i mange virksomheder kan man få brug for særlige leveringer af frokosten. Her er vi naturligvis behjælpelige med høj fleksibilitet i Den Daglige Frokost. I har naturligvis også mulighed for at bestille smørrebrød eller sandwiches, hvis I får gæster eller skal ud af huset.

Frokostordninger i hele København og omegn

Vi tilbyder frokostordninger til virksomheder på hele Sjælland - eksempelvis København, Storkøbenhavn, Albertslund, Ballerup, Brøndby, Glostrup, Greve, Herlev, Hvidovre, Ishøj, Roskilde, Rødovre, Hillerød og Taastrup. Har du spørgsmål til vores daglige frokostleveringer, er du velkommen til at ringe på telefon 70 88 59 53.

 

Se her vores forskellige frokostordninger:

Kvalitet

Variation

Sundhed