Smagfuld og ernæringsrig kost til mennesker med synkebesvær

Gastronomiens smagsoplevelser er nu gjort tilgængelig for mennesker med synkebesvær, også kaldet dysfagi. Det kan være ældre eller patienter med kroniske sygdomme eller kræft, som alle har det til fælles, at de har vanskeligt ved at tygge og synke almindelig mad.

Synkebesvær og dermed vanskeligheder med at spise på linje med andre handler ikke alene om livskvalitet og værdighed, men i endnu højere grad om problemer med korrekt ernæring. Synkebesvær henviser mange gange til kedelige alternativer, hvor man ender med at spise for lidt og kommer til at lide af manglende ernæring.

Manglende ernæring kan medføre følgesygdomme og yderligere komplikationer samt stærkt nedsat livskvalitet.

Visuelt anrettet, så det ligner den oprindelige ret


Vores datterselskab Vores Smagsløg sikrer en bred palet af smagfulde og synkevenlige retter, der alle har det til fælles, at de kan fryses ned og tilberedes, når der er behov for det – samtidig er de visuelt anrettet, således retten ligner den oprindelige ret i stil og udtryk.

Gastronomiens mange smagsoplevelser og visuelle æstetik kan derfor blive reddet for familiemedlemmer, og vi GARANTERER en smagsoplevelse, der er helt på linje med smagsoplevelserne i de normale retter! Uanset om der er tale om andesteg, spaghetti bolognese eller boller i karry!

De synkevenlige retter handler dog ikke kun om julen. Vi tilbyder en bred palet af smagfulde og synkevenlige retter året rundt.

Der er naturligvis først og fremmest tale om danske klassikere, som i sig selv vil være appetitstimulerende for mennesker med synkebesvær – men vi tager gerne imod ønsker til nye retter, vi kan udvide sortimentet med.

Vi glæder os over at lancere Vores Smagsløg – og inviterer dig til at besøge vores hjemmeside her: https://voressmagslog.dk/

Kvalitet

Variation

Sundhed