Spændende tapasbuffet hos Kejserindens Gryder

Vil du byde dine gæster på en velsmagende tapasbuffet, tilbyder vi en lækker anretning hos Kejserindens Gryder og Kokkeri. Vi tilbyder tapas i to forskellige udgaver; som buffet og klassiske småretter. Vores tapas kan derfor tilpasses anledningen, og du kan med fordel servere vores velsmagende tapas til både formelle og uformelle sammenkomster. Med tapas ud af huset fra os, er festmiddagen sikret.

Inspiration fra sydligere himmelstrøg

Bestiller du en tapasbuffet hos os, kan du forvente en menu, der i høj grad er sammensat med øje til bl.a. Sydeuropa. Vores tapasbuffet passer perfekt til fødselsdagsfester samt andre selskaber. Foretrækker du i højere grad en mere uformel menu, der er sammensat af flere småretter, kan du vælge vores klassiske tapas-menu. Begge tapasbuffeter pynter så meget, som de smager, og du kan i sandhed forvente en madoplevelse, der forkæler alle sanser.

Variation og kvalitet hører til i alt vores arbejde, og vi tilbyder gerne at sammensætte en spændende menu for dig. Ønsker du selv at sammensætte en tapasmenu - helt eller delvist, tager vi naturligvis også gerne imod dine ønsker. Vores tapas har modtaget stor ros hos kunderne, og vi kan fra erfaring fortælle, at denne buffet er særdeles vanedannende.

Ring for at høre nærmere

Vil du høre mere om vores tapasbuffet, er du velkommen til at ringe på telefon 21 66 66 30. Du kan få vores tapas ud af huset på hele Sjælland, og vi kommer gerne til bl.a. København, Storkøbenhavn, Albertslund, Ballerup, Brøndby, Glostrup, Greve, Herlev, Hvidovre, Ishøj, Roskilde, Rødovre og Tåstrup. Vi glæder os til at give dig en smagsoplevelse, der bringer dig tættere på sydligere himmelstrøg!