Lækre buffeter til alle anledninger

Med en buffet følger frihed for værten til at deltage i selskabet samt tage sig af sine gæster. Derfor er den fleksible serveringsform blevet taget vel imod af værter og værtinder fra hele Danmark. En lækker buffet er altid populær - og vi sørger gerne for buffeten til dit selskab. Vi tilbyder bl.a.:

Ved du ikke hvilken menu, der passer til dit selskab, stiller vi gerne vores erfaring til rådighed. Har du brug for vejledning, eller har du særlige ønsker til menuen, tager vi naturligvis gerne en snak. Vi leverer gerne din buffet ud af huset lige til døren, men ønsker du selv at hente maden, kan det naturligvis også lade sig gøre. Vores ‘vært/værtindens frihed’ er en løsning, der egner sig særlig godt til sammenkomster, hvor værten eller værtinden ikke har de store køkkenmuligheder. Her leveres maden nemlig flot anrettet på fade.

 

Ring for at høre nærmere

Vil du vide mere om vores buffeter, er du velkommen til at ringe på telefon 21 66 66 30. Fra vores hjemby, Albertslund, leverer vi gerne en spændende buffet til selskaber på hele Sjælland - bl.a. København, Storkøbenhavn, Albertslund, Ballerup, Brøndby, Glostrup, Greve, Herlev, Hvidovre, Ishøj, Roskilde, Rødovre og Tåstrup. Vi glæder os til at lave mad for jer!

Kvalitet

Variation

Sundhed