Hos Barile mener man, at kvalitet, integritet og helhedsoplevelse også bør gælde på nettet.
Derfor vælger de også kun samarbejdspartnere der lever op til samme høje krav om kvalitet. Gennem eksempelvis Den Franske Vinhandel i Roskilde, har de adgang til ikke blot nogle af de bedste vine, men samtidig et af de største udvalg i Danmark - og herudover kommer et kæmpe udvalg af spiritus, konfekture m.v.

Tag et kig forbi deres hjemmeside, og hvis der er noget I savner, så skriv endelig til dem, så finder de det nok - med over 5.000 forskellige vine kan de altid finde en løsning tilpasset jer.
www.barile.dk


Fløng Partytelte http://floengpartytelt.dk/
Sortimentet består af telte, borde, stole, service samt alt tilbehør af førsteklasseskvalitet. Teltene kan lejes i farverne hvid og grå, med bondehus vinduer, som passer til alle lejligheder.


Taastrup Park Hotelhttps://www.tphotel.dk/

På Taastrup Park Hotel har vi mange års erfaring med afholdelse af selskaber. Vores restaurant/selskabslokale har en smuk udsigt ud over Selsmose Søen, og på vores terrasse kan velkomstdrinken nydes, hvis vejret tillader det.

Du kan læse mere om vores selskaber på vores hjemmeside, og du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om din næste fest.


Glostrup idrætsanlæg http://www.fritidglostrup.dk/Faciliteter/Selskabslokale

I Glostrup Idrætspark har vi på 1. sal et selskabslokale der i daglige tale kaldes Restauranten. Lokalet udlejes til både firmaer og private. Lokalet er meget velegnet til barnedåb, fødselsdag, julefrokost, konfirmation, bryllup, konference og firmafest.

Kvalitet

Variation

Sundhed