Velsmagende konfirmationsmenu hos Kejserindens Gryder

Konfirmationen er en ganske særlig dag, og det er i sandhed en anledning for fejring. Skal I holde stor eller lille fest for at fejre en konfirmand (eller non-firmand), tilbyder Kejserindens Gryder at levere en særdeles velsmagende konfirmationsmenu til jeres fest. Vores madlavning er bygget på et fundament af gode råvarer, og vi laver altid mad, der forkæler både øjne, næse og mund.

En menu, der byder velkommen i de voksnes rækker

Vi tilbyder en række populære konfirmationsmenuer, der egner sig særligt til netop denne anledning. I vores hjemme-sammensatte menuer, finder du retter, der er velafprøvede og populære hos både gæster og værter. Har I særlige ønsker eller behov til jeres konfirmationsmenu, afholder vi meget gerne et møde, hvor vi kan aftale nærmere. Det gælder eksempelvis, hvis en eller flere af gæsterne er vegetarer eller ønsker at undgå nogle råvarer pga. religiøse forhold - vi tager naturligvis gerne højde for hele selskabet.

Vi råder desuden over et festlokale i Albertslund. Her er plads til op mod 100 gæster, og lokalerne er særdeles velegnede til konfirmationer. Lejer du vores lokale, varetager vi gerne de praktiske opgaver - heriblandt udsmykning, klargøring og oprydning efter jeres ønsker.

Vil du vide mere?

Ring gerne på telefon 21 66 66 30, hvis du vil høre mere om vores konfirmationsmenuer ud af huset. Med udgangspunkt fra Albertslund leverer vi gerne maden til konfirmationer på hele Sjælland - f.eks. København, Storkøbenhavn, Ballerup, Brøndby, Glostrup, Greve, Herlev, Hvidovre, Ishøj, Roskilde, Rødovre og Tåstrup. Vi glæder os til at bidrage til en fantastisk dag for konfirmanden!