Se også

Menu FROKOSTORDNING

Lækker brunch til alle anledninger

Fødselsdag, tidlig studenterfest eller en søndag med gæster - hos Kejserindens Gryder og Kokkeri tilbyder vi at lave lækker brunch til dig og dine gæster. Vi leverer gerne brunch ud af huset, der byder på lækre småretter i et grænseland mellem morgenmad og frokost. Når menuen leveres til din dør af os, kan du roligt invitere gæster til brunch - du skal blot huske at købe champagnen!

Varieret brunch af de bedste råvarer

Uanset om du ønsker vores faste brunch-menu med traditionelle retter, eller om du foretrækker en personlig sammensætning, kan vi tilbyde velsmag som et resultat af erfaren kokkekunst. Vores faste menu byder på klassiske brunch-retter som æg og bacon, yoghurt med hjemmelavet kompot og hjemmelavede amerikanske pandekager. I alle vores retter benytter vi naturligvis de bedste råvarer fra sæsonen med henblik på at skabe en brunchoplevelse ud over det sædvanlige. 

Har du særlige ønsker til din brunch, tilbyder vi naturligvis også en menu, der imødekommer dine ønsker - både hvis du vil bestemme menuen helt eller delvist selv. Vi stiller gerne vores lange erfaring til rådighed, hvis du har spørgsmål i forbindelse med planlægning af menuen.

Ring for at høre nærmere

Vil du høre mere om vores brunch ud af huset, er du velkommen til at ringe på telefon 21 66 66 30. Med udgangspunkt fra Albertslund leverer vi gerne en brunch i særklasse til kunder over hele Sjælland - bl.a. København, Storkøbenhavn, Ballerup, Brøndby, Glostrup, Greve, Herlev, Hvidovre, Ishøj, Roskilde, Rødovre og Tåstrup. Vi glæder os til at høre fra dig!