Se også

Buffet Tapasbuffet

Mundret mad til reception fra Kejserindens Gryder

Hos Kejserindens Gryde og Kokkeri, leverer vi gerne jeres receptionsmenu direkte til døren.
Til receptioner er stemningen ofte uhøjtidelig, hyggelig og festlig. Maden i vores receptions- og konference buffeter er fin og fingernem.
Smagen er naturligvis i fokus, men detaljen løber ofte med opmærksomheden.

Vi ønsker at bidrage til en god og produktiv dag.
Uanset om I holder jeres reception hos jer selv eller hos os, kan vi desuden klare det nødvendige udsmykning - f.eks. service, duge, lysestager, fade og blomsterdekorationer.

Mad til bryllups- eller firmareceptioner

Når I skal holde bryllupsreception, leverer vi gerne en receptionsbuffet ud over det sædvanlige. Vi bygger vores madlavning på de bedste råvarer, hvilket særligt er afgørende i disse mundrette anretninger. Du kan forvente, at vores receptionsbuffet vil forkæle gæsternes såvel som brudeparrets syns-, dufte- og smagssans.

En firmareception er vigtig for et hvert selskab. Kunderne skal forkæles så meget som muligt, hvilket stiller høje krav til maden. En velassorteret og velsmagende receptionsbuffet, fremstiller jeres virksomhed særdeles godt hos kunderne.

Kontakt os for mere information

Mangler i et festlokale, der egner sig særdeles godt til receptioner, udlejer vi vores lokale Albertslund. Vil du vide mere om vores mad til reception eller vores festlokale, er du velkommen til at ringe på telefon 21 66 66 30. Vi bringer gerne mad ud til receptioner over hele Sjælland - bl.a. København, Storkøbenhavn, Ballerup, Brøndby, Greve, Herlev, Hvidovre, Ishøj, Roskilde, Rødovre og Tåstrup.