Bestil mad
Kejserindens Lukus Bryllupsmenu
Forret
Lynstegt tun m. teriyaki, vendt i wasabisesam med ananas/rødløgs salsa og limecreme
Tigerreje i flødesauce med chili og hvidløg i lille skål (Varm)
Oksecarpaccio på rucolabund med parmesan, oliven, semi-dried tomater, croutoncrisp og trøffelmayo
Hertil Kejserindens fladbrød
Hovedret
Oksemørbrad med citrus/parmesan stegte grønne asparges, langtidsbagte blomme tomater, balsamicostegte rødløg og svampe/portvin sauce, hertil sesamstegte kartofler
Edamame/melon salat med rucola, blomkålscrudité, ristede græskarkerner, friske bær & blød salatost, toppet med nedkogt balsamico - rabarber vinaigrette
Desserttallerken
Kejserindens signatur trøffelkage, jordbær/rabarber sorbet, Kejserindens cookiedough is, pyntet med hindbærcoulis og frisk frugt
Maden leveres kold
se salgs & leveringsbetingelser
Det anbefales, at man har køkkenpersonale til at varme og anrette maden.
Bryllupsmenu
Forret
Tigerrejer i flødesauce m. chili/hvidløg (Varm)
Koldrøget laks med ærtepuré, edamamebønner, peberrodscreme og knuste mandler
Hertil Kejserindens fladbrød
Hovedret
Langtidsstegt Black Angus cuvette med langtidsbagte blomme tomater.
Hertil Svampe/portvin sauce samt urtevendte stegte kartofler med havsalt
Mixet salat med mango og ananas, rødløg, avokado, cherrytomater og chili
Desserttallerken
Kejserindens passionsfrugtstærte med brændt marengs, mango sorbet samt vanilje parfait på en bund af hindbærcoulis med friske bær.
Maden leveres kold.
se salgs & leveringsbetingelser
Det anbefales, at man har køkkenpersonale til at varme og anrette maden.
