Bryllupsmenu hos Kejserindens Gryder

Søger du et kompetent catering-firma, der kan levere en uovertruffen festmenu til dit bryllup? Hos Kejserindens Gryder leverer vi gerne en velsmagende bryllupsmenu, der komplementerer den store dag. Uanset om I skal holde en stor eller lille bryllupsfest, laver vi en menu, der falder i god smag hos gæsterne. Vi baserer vores madlavning på gode råvarer med sans for både velsmag og flot anretning.

Mad ud af huset til bryllup

Hos Kejserindens Gryder tilbyder vi flere sammensatte menuer, og vi er også behjælpelige, hvis du har andre ønsker til bryllupsmenuen. Holder I bryllupsreception, har vi desuden særlige småretter, der egner sig særdeles godt hertil. Vi tilgår vores madlavning med forståelse for, at den gode madoplevelse skabes ved at aktivere flere sanser. Vi gør derfor altid vores absolut ypperste for, at vores retter forkæler både syns-, dufte- og smagssansen.

Vi råder desuden over et festlokale i Albertslund. Her er plads til op mod 100 gæster, og lokalerne er særdeles velegnede til konfirmationer. Lejer du vores lokale, varetager vi gerne de praktiske opgaver - heriblandt udsmykning, klargøring og oprydning efter jeres ønsker.

Kontakt os for at høre nærmere

Ønsker du at vide mere om vores bryllupsmenu ud af huset eller jeres muligheder for at leje vores festlokaler, er du velkommen til at ringe på telefon 21 66 66 30. Fra Albertslund bringer vi gerne mad ud til bryllupper på hele Sjælland - eksempelvis København, Storkøbenhavn, Ballerup, Brøndby, Glostrup, Greve, Herlev, Hvidovre, Ishøj, Roskilde, Rødovre og Tåstrup. Vi glæder os til at bidrage til en uforglemmelig fest!