Diner transportable til din dør

Skal I have fest eller andre former for sammenkomster, og har I brug for udbragt mad, der er veltilberedt og appetitvækkende, så er vi altid klar på at levere en uovertruffen madoplevelse. Vi leverer gerne en festmenu i forbindelse med:

Hos Kejserindens Gryder og Kokkeri finder I mange forskellige menuer. Vores festmenu er perfekt til større arrangementer, men er også en god løsning til en mindre komsammen, hvor der også sættes pris på velsmag i alle retterne. Vi sætter gerne en menu sammen, der passer særligt til dit arrangement samt dine præferencer og behov.

Saft og kraft er de slagord, som vores erfarne stab har i baghovedet, når den mad, som vores kunder har bestilt, bliver tilberedt. Vi sørger for mad, der falder i smag hos både kræsne barnetunger og ældre mad-entusiaster - mad, der bygger på de bedste råvarer og store smagsoplevelser.

Vil du høre mere?

Skal du bruge mad ud af huset til din fest, er du velkommen til at ringe på telefon 21 66 66 30. Vi leverer gerne festmenuer til selskaber over hele København, Storkøbenhavn, Albertslund, Ballerup, Brøndby, Glostrup, Greve, Herlev, Hvidovre, Ishøj, Roskilde, Rødovre og Tåstrup. Vi glæder os til at bidrage til uforglemmelige dage.

Kvalitet

Variation

Sundhed