Vi støtter & Links

Vi støtter 3. divisionsholdet TIK Håndbold og Albertslund Håndbold.

 

 

Kejserindens Gryder støtter Gadens børn.

Gadens Børn kæmper for en verden, hvor alle børn har lige mulighed for at opleve en sund, tryg og omsorgsfuld barndom. I Kolkata, Indien lever omkring 315.000 børn alene under kummerlige forhold i usikre områder langs veje, under broer og på stationer. De lever uden adgang til basale behov såsom mad, sikkerhed, kærlighed, sundhedsydelser, uddannelse og ikke mindst uden håb og drømme for fremtiden.

Det er Gadens Børns mission at hjælpe disse børn til at opbygge troen på livet og ikke mindst dem selv ved at give dem muligheden for at opleve en sund, tryg og omsorgsfuld barndom. Ved at sikre dem adgang til uddannelse, sundhedsydelser, daglige måltider, tryghed og omsorg søger vi at give børnene redskaberne til at udforske og realisere deres egne evner, færdigheder og interesser, med hvilke de kan få mulighed for at bryde den sociale arv og etablere en fremtid for dem selv væk fra gaden.

Gadens Børns mission praktiseres gennem vores 12 projekter, der omfatter socialt opsøgende arbejde, tre skoler, et fritidshjem, tre dagcentre, et baby- og småbørnscenter, to mobile sundhedsklinikker samt et børnehjem. Gadens Børn hjælper dagligt over 600 gadebørn i de mest belastede områder i Kolkata til et bedre liv.

Kvalitet

Variation

Sundhed