Frokostmenu efter jeres behov og ønsker

Søger i en frokostmenu til jeres virksomhed eller kontor som både er sund, varieret og fyldt med store smagsoplevelser? Hos Kejserindens Gryder sætter vi en ære i at levere en frokostmenu af friske råvarer, der passer til lige netop jeres behov og ønsker. Gem blot leverpostejmadderne til en anden gang, og lad os stå for at levere en lækker frokost, som er udover det sædvanlige men stadig til en overkommelig pris.

En sund frokost giver effektive hjerner

Frokost er et af de vigtigste måltider, da det er det måltid, der skal give os energi til at klare resten af dagens strabadser. ”Uden mad og drikke, duer helten ikke” er ikke blot et ordsprog men også aldeles sandt, da mad er utrolig vigtigt for, at vores hjerner fungerer optimalt.
De fleste der har prøvet at glemme et måltid eller hurtigt bare har slugt et stykke brød, kan nikke genkendende til, at man bestemt ikke arbejder lige så godt, som hvis man havde indtaget en sund og nærende frokost.
Hos Kejserindens Gryder  er vi eksperter i, hvad et frokostmåltid skal indeholde for at give energi til resten af dagen og holde blodsukkeret stabilt.

Hos Kejserinden tænker vi på at reducer madspild og derved reduktion af udledning af CO2 

Hos Kejserindens Gryder tilbyder vi vores bud på en menu hvor der sættes fokus på at reducer madspild & derfor også udledningen af CO2.

Det er utrolig vigtigt for os, at minimere madspild, at sorter vores madaffald & emballage i det omfang det er muligt, så vi alle kan få glæde af en bedre balance mellem vores jord, som vi skal passe på og muligheden for at implementere dette i vores travle hverdag.

Det er godt for klimaet, når der skæreres ned på kød helt generelt, men ikke alle er klar til at blive vegetar eller veganer og det synes vi er helt ok.
De små skridt, kan også give store resultater.

Vores portionsanrettet frokost fokuser på, at der ikke smides mad ud og der ikke overproduceres til en buffet hvor man skal sikre, at der også er mad til de sidste.
Vi tilbyder  portionsanrettet frokost til virksomheder, der ikke ønsker buffet - samt til de små virksomheder hvor buffet ikke er en mulighed, helt ned til 5 kuverter.

Ved hjælp af vores app kan hver enkel medarbejder bestille den frokost de ønsker, uden det giver mere arbejde for jer.
Det er samtidig muligt, at I får lister månedligt over hvem der har bestilt.

Vi vil i det omfang som det er muligt tage højde for sæsonens grøntsager når menuerne planlægges.

Varierede frokostmenuer i Stor København, Nord for København, Sydkysten og Albertslund

Kejserindens Gryder leverer frokostmenuer til produktions virksomheder og kontorer i hele Stor København og omegn, samt Køge & Ringsted området .
For at gøre det enkelt for vores kunder, sammensætter vi i samarbejde med jer, en samlet frokostmenu som er klar til servering, og som vi leverer hver dag til jeres adresse.  
Vi tager naturligvis også hensyn til allergener og intolerancer.

Hos Kejserindens Gryder tager vi hensyn

Vi tilbyder special kuverter på den varme ret, til dem der ikke ønsker dagens ret på vores frokostordning.
Det kan eksempelvis være en medarbejder der er vegetar eller ikke spiser gris.

Hvis en virksomhed har et ønske om at have kødfrie dage, så tilbyder Kejserindens Gryder også en vegetardag til alle medarbejdere, de dage om ugen, der er behov for dette.

Ring og få en uforpligtende snak med os og det vi kan tilbyde jer.