Hvad siger kunderne?

 

Har holdt 70 års fødselsdag i selskabslokalet. 45 kuverter.
Alt fungerede perfekt. Lækker og rigelig mad og 2 effektive piger som sørgede
for at alt kørte som det skulle så vi selv kunne nyde festen som værter.
Vil klart anbefale til andre. Har før prøvet nytårsmenuen og den var også til 5 stjerner.

- Carlo Winther Larsen
29. november 2021 / Fra Trustpilot

Super lækker mad og flot anrettet.
Vi fik VÆRT/VÆRTINDENS FRIHED menu, og det virkelig velsmagende og spændende.
Der var rigeligt, og alle gæster roste maden. Kan varmt anbefale at bestille mad herfra.
Vi glæder os allerede til næste gang.

- Karina
5. september 2021 / Fra Trustpilot

Vi brugte tiden sammen med vores gæster.
Det var nemt og meget fin vejledning hvad der skulle gøres.
Portionerne passede fint og det hele var virkelig velsmagende.
Dette var en februar menu og vi leder allerede efter en anledning til at skulle prøve marts menuen.
Kan absolut anbefales!

-Tina S.
6. februar 2021 / Fra Trustpilot

 

Det er virkeligt lækkert!

Vi har siden årsskiftet, skiftet vores gamle frokost leverandør ud med jer - og det er vi dælme glade for. Hold da op en forbedring vi har mærket - det er virkeligt lækkert, velsmagende og veltilberedt. Det er markant mindre "industri" og mere "hjemmelavet". Tak for mad :o) Keep up the good work!!

Med venlig hilsen,
Dan Andersen

Den lækre mad, det var aftenens højdepunkt

Ville bare sige tusind tusind tusind tak for noget af det mest lækre mad nogensinde, hold da op hvor var det bare super fantastisk og vildt nemt at tilberede. Der var simpelthen så meget mad at vi havde til to dage og lidt til , så ville såmænd bare sige den allerstørste tak for maden , det er absolut ikke sidste gang at vi Gør dette ;-) vores gæster var simpelthen så imponeret over maden så der blev taget billeder i massevis og vi uddelte visitkort så er sikker på at der kommer lidt flere kunder i butikken ;-)

Endnu engang en million tak for den lækre mad, det var aftenens højdepunkt ;-)

Mange smil og tak fra
Annika Hende 

Velsmagende og flot komponeret

Efter vi for 3. gang har bestilt nytårsmenuen fra ”Kejserindens Gryder”, vil jeg hermed udtrykke min fulde tilfredshed.
Den velsmagende og flot komponeret menu faldt i god jord, og der var nok af alt, men vi blev også 2 mindre endt vi
havde bestilt til, men det er jo ikke din skyld.
Jeg er sikker på, at det ikke er sidste gang, vi bestiller nytårsmenuen hos dig.

Godt Nytår
Egon Pedersen

Fantastiske søde og serviceminded personale

Vi vil blot sige Jer 1000, 1000 tak for det arrangement i havde stablet på benene for os i går lørdag d. 10. maj i forbindelse med vores søn Charlies konfirmation.
Det blev en fantastisk aften, fordi maden smagte fantastisk og vi havde nogle fantastiske søde og serviceminded personer til at sørge for os. De havde fingrene på pulsen, lod os aldrig tørste eller sulte. Lod os altid få de pauser, vi trængte til.
Vi kan ikke rose personalet højt nok, så giv endelig vores ros videre til dem og en stor tak til dig Lone for at hjælpe os med at finde frem til den rigtige menu.
Det blev så vellykket, at vores datter overvejer at holde sin konfirmation til næste år hos jer.

Endnu engang tak!

VH
Knud, Karin, Charlie & Annabelle

 

Vellykket fødselsdag

Vi vil lige endnu engang sige tak for dejlig mad til Michael´s fødselsdag.
Gæsterne kunne godt lide det, og natmaden fik også meget ros, især osten var mændene glade for
Det hele var rigtigt godt.
De 2 unge mænd var helt suveræne, de havde bare styr på tingene, og alt var perfekt.

Kærlig hilsen
Michael og Gitte

***

 

Kundebesøg blev en succes

Hej Kejserindens Gryder

I sidste uge fik vi leveret nogle fiskeplatter til nogle gæster fra Mellemøsten. Tilbagemelding fra vores sælger, ”maden så meget indbydende ud og smagte fantastisk”. I var på denne måde med til, at dette kundebesøg blev en succes, tak for det.
Fortsat god dag J

Med venlig hilsen
Catarina Hemicke - Receptionist

***

 

ALT SPILLER BARE!!

Jeg passer receptionen, her på mit arbejde og står for frokosten til mine 20-30 kollegaer on and off. Frokosten fra Kejserindens Gryder er super varieret, altid frisk og ikke mindst er der NOK af det!
Vi får frugt med i vores aftale, så det er rigtig nemt for mig :O) Onsdag er vores kage dag, og kollegaerne er altid spændte på, at læse hvilken kage de skal op og smæske sig i.
Kontakten er ligeledes perfekt, der bliver altid svaret tilbage samme dag og maden kommer til den aftalte tid :O))
Kan varmt anbefale Kejserindens Gryder til alle!.. Fest som frokostordning.

Mette Trøjbjerg – Receptionist - Centralforeningen for Stampersonel

***

 

Kejserindens Gryder rammer alle smagsløg

Kejserindens Gryder giver den altid lige en tand mere end alle andre, hvad angår både råvarer, service og præsentation af maden. Det ser bare godt ud, og der er altid tjek på tingene.
Deres buffet er så bred og varieret, at den rammer alle smagsløg. Især deres byg-selv-burgere er populære, og de er også rigtig gode til kager. Selv om vi har fået buffeten leveret i 2,5 år, er den altid meget varieret.
Der kommer stadig små overraskelser eller noget, man ikke har prøvet før. Desuden er buffeten så lækker og så flot anrettet, at vi aldrig behøver bestille specielle anretninger, når der kommer kundebesøg.
Det gør det meget nemmere at have gæster til frokost.
Servicen er også i top hos Kejserindens Gryder, og de er meget fleksible. Man kan altid ringe og bede om mere af nogle bestemte madvarer eller bestille eksempelvis et kagebord, hvis der en dag er noget særligt at fejre.

Susanne Frederiksen, HR-manager, VWR Bie & Berntsen

***

 

Kvaliteten er i top

Frokosten fra Kejserindens Gryder ser altid indbydende ud og er pænt anrettet. Råvarerne er friske, og kvaliteten er i top. I de ni år, jeg har været ansat i firmaet, har medarbejderne aldrig klaget så lidt over maden, som efter Kejserindens Gryder begyndte at levere til os. Maden er rigtig lækker, og der er rigeligt af den. Især det hjemmebagte brød og de hjemmelavede pålægssalater er populære.

Vi bliver tit ringet op af catering-firmaer, der gerne vil levere frokost til os, men jeg svarer dem altid, at det er spild af tid, for vi er fuldt ud tilfredse med Kejserindens Gryder. Selv om det er et stort firma, virker det meget som et familieforetagende, hvor de ansatte har det godt. De er altid utrolig søde og hjælpsomme, og vi er i tæt kontakt med dem. Jeg vil til enhver tid anbefale andre at benytte Kejserindens Gryder.

Ann-Margrethe Lintrup Larsen, bogholder, Dameca A/S

***

 

Maden dufter altid dejligt

Det første, der møder firmaets medarbejdere ved frokosttid, er duften af maden fra Kejserindens Gryder. Det sætter folk virkelig pris på, for vi har tidligere haft catering-firmaer, hvis mad lugtede af friture. Samtidig ser maden altid indbydende ud og smager dejligt. Kejserindens Gryder bruger altid friske råvarer, og frokosten er meget afvekslende.

Leveringen fungerer også upåklageligt. Maden kommer altid til tiden, og hvis der en sjælden gang mangler noget, kører de straks ud med det. Kejserindens Gryder er meget lydhøre over for vores ønsker og ændringsforslag, og hvis vi får en gæst med særlige behov, tilbereder de gerne et måltid specielt til vedkommende.
Vi har også fået leveret både italiensk buffet og receptionsbuffet fra Kejserindens Gryder blandt andet til et jubilæum i firmaet. Det var super lækkert, og vi havde kun tilfredse gæster.

Charlotte Gaarslev, HR-ansvarlig, Alstom Danmark

***

 

Råvarerne er friske og menuen varieret

Friske råvarer og en varieret menu kendetegner Kejserindens Gryder. Medarbejderne kan godt lide, at de hver mandag får en ugeplan, så de ved, hvad der bliver serveret i løbet af ugen.

Det er svært at vide, hvilke retter folk kaster sig over, men når Kejserindens Gryder serverer en favoritret, er medarbejderne så begejstrede, at fadene risikerer at blive tømt. Men når det viser sig, at der er noget, der ikke er nok af, tilbyder Lone Larsen altid at komme ud for at fylde fadene op. Personalet er glade for maden og bliver præsenteret for spændende retter, de aldrig før har smagt.
Connie Kristiansen, kantineleder, Dalhoff Larsen & Horneman.

***

 

Maden og mængden bliver justeret efter behov

Kejserindens Gryder leverer altid maden til den aftalte tid, og da vi ingen opvaskefaciliteter havde i en periode under ombygning, tog de blot de beskidte fade med tilbage.

Menuen indeholder jævnligt overraskende tiltag, og deres fiskeanretninger og brødkoncept er helt fantastisk. Medarbejderne er glade for det fyldige salatbord, og der er altid rigeligt med mad. Vi er løbende i dialog med Kejserindens Gryder, så mængden og maden bliver justeret efter behov. Hvis nogle spørger, om vi vil vælge Kejserindens Gryder en anden gang, er svaret et klart JA.
Vibeke Lorenz Hansen, underdirektør samt HR- og kantineansvarlig, Dansk Arbejdsgiverforening.

***

 

Mange hjemmelavede produkter

Kvaliteten hos Kejserindens Gryder er lidt bedre, end hvad man ellers kommer ud for. Kommunikationen er god, så hvis der er noget, man ikke er helt tilfreds med, bliver det straks rettet.

De fleste produkter er hjemmelavede, som for eksempel brød og dressinger, og det er noget, folk virkelig lægger mærke til. Der er stor variation hen over ugen, råvarerne er friske, og det ser pænt ud på fadene. Mængden af mad er tilpas, og maden kommer altid til tiden.
Jacob Bonne, driftsleder, Berlingske Tidende

***

 

Man får altid en fair behandling

Vi har fået leveret mad fra Kejserindens Gryder i nogle år efterhånden og er meget tilfredse. I dag får vi lidt mere ’borgerlig’ mad end tidligere, idet Kejserindens Gryder har indrettet maden efter, at vi er en maskinfabrik med mange sultne mænd, der godt kan lide kød, sovs og kartofler. Ved siden af er der altid en salatbuffet og rigeligt med gode og spændende tilbud som alternativ.

Vores medarbejdere er glade for de temadage, som Kejserindens Gryder af og til arrangerer. Engang lavede de et stort arrangement, hvor de stod og grillede udenfor, og burger-dagene er også meget populære.

Vi har også fået leveret receptionsmenuer fra Kejserindens Gryder ved særlige lejligheder. Det ser altid rigtig pænt ud og smager også godt. Desuden er vi glade for kontakten til personalet. Man får altid en fair behandling hos Kejserindens Gryder.

Vibeke Lodberg, HR-chef, Iron Pump

Kvalitet

Variation

Sundhed