Hvem er vi & hvad tilbyder vi jer..

Kejserindens Gryder er en virksomhed der tilbyder en bred vifte af muligheder både til privat & til erhverv.

Hos Kejserindens Gryder sætter en ære i at levere mad, der skaber gode oplevelser og livskvalitet både i privaten og på arbejdspladsen.

Vi tilbyder mad til de små arrangementer derhjemme og til de store fester, hvor I er i centrum og maden skal være kronen på værket.

Vi tilbyder den daglige frokost til virksomheder, med en varieret menu der kan imødekomme de fleste ønsker fra jeres medarbejdere, samt maden til den vigtige reception, det store jubilæum og den årlige julefrokost.

Derudover producer Kejserindens Gryder convenience food.
Vi producer dagligt salater, desserter og andre produkter, der sælges i de større supermarkedskæder samt convenience-butikker landet over til dem på farten.

Sidst men ikke mindst, så har Kejserindens Gryder ”Vores smagsløg” – Her tilbyder vi færdige retter til mennesker med synkebesvær, også kaldet dysfagi.

Du kan læse meget mere her om Vores Smagsløg : https://voressmagslog.dk/

Om os
Kejserindens Gryder er an familie virksomhed der drives af Lone og Steen Larsen.
I køkkenet står Lone og Steen selv en stor del af deres dag og på kontoret sidder Bettina, der tager sig af administrationen.

Virksomheden blev stiftet i 1998 og er vokset støt lige siden.
I dag består Kejserindens Gryder af 25 medarbejdere.

Filosofien i vores køkken og til vores arrangementer er, at der skal være noget for alle sanser.

Vores mad skal være en smags- og helheds-oplevelse. Vi laver mad, fordi vi kan lide det – og den glæde vil vi gerne dele med andre.
Hos os tror vi på, at god mad i hverdagen kan give vores kunder en sund appetit på livet og motivere dem til at gøre en forskel.

Vores værdier leder os i forhold til både kunden, medarbejderen og maden.

Når den daglige frokost, mødet og firmafesten er smagfuld, så tror vi på, at samarbejdet bliver bedre, beslutningerne lettere og ideerne flere.

Vores Ide er, at god mad kommer fra hjertet og skal skabe glæde både til hverdag & fest.

Vores værdier er:
KVALITET
VARIATION
SERVICE

Og med det laver vi GOD MAD FRA DET KLASSISKE DANSKE KØKKEN, SPICET OP MED TIDENS TRENDS & MODERNE KOGEKUNST”

Som virksomhed har hele tiden fokus på fornyelse, vi forsøger  at tænke i bæredygtighed og vi har et ønske om, at være miljøbevidste både i vores indkøb, produktion og bortskaffelse af affald.

Kejserindens Gryder er beliggende i Albertslund, dog køre vi i alle hverdage både Ringsted, Hillerød, samt Glostrup, Ballerup, Herlev, Roskilde, Albertslund, Køge, Taastrup, Rødovre, Ishøj, Hvidovre, Brøndby, Greve og København.

 

Kvalitet

Variation

Sundhed