Se også

Byd det nye år velkommen med en nytårsmenu fra Kejserindens Gryder

Vil du imponere dine nytårsgæster med en menu ud over det sædvanlige? Hos Kejserindens Gryder finder du en nytårsmenu, der bygger på de bedste råvarer og kogekunst i topkvalitet. Vores nytårsmad ud af huset kan desuden både være som menu og som buffet afhængigt af dine ønsker.

Eksklusiv nytårsmenu for alle

Vi tilbyder en velafprøvet menu, der er populær hos alle madelskere. Den består traditionelt af fire retter, men ønsker du fem eller seks, kan vi naturligvis også klare det. Har du din egen idé til nytårsmenuen, tager vi gerne imod personlige bestillinger. Vores lange erfaring står naturligvis til rådighed for vores kunder, der ønsker at modtage kyndig vejledning i forbindelse med planlægning af menuen. Skal du holde en stor fest, sørger vi desuden gerne for udsmykningen og andre praktiske opgaver.

Vi forstår, at nytårsaften er en ganske særlig anledning. Forventningerne hertil er gentagende høje, og vi gør altid vores ypperste for at levere mad, der afspejler aftenens eksklusivitet. Derfor er retterne ikke blot en oplevelse at få i munden - også øjne og næse vil blive forkælet. 

Skal vi levere maden til en festlig aften?

Bestiller du mad fra Kejserindens Gryder, kan du koncentrere dig om udsmykning, tøj og alt andet, der hører til nytår. Har du spørgsmål til vores nytårsmenu, er du velkommen til at ringe på telefon 21 66 66 30. Vi bringer gerne velsmagende retter til kunder over hele Sjælland - heriblandt København, Storkøbenhavn, Ballerup, Brøndby, Glostrup, Greve, Herlev, Hvidovre, Ishøj, Roskilde, Rødovre og Tåstrup. Vi glæder os til at bidrage til et brag af en fest!