Lækker festmenu fra Kejserindens Gryder

Forkælelse hører til en fest, hvad end det er fødselsdag, barnedåb eller et andet arrangement, sørger Kejserindens Gryder gerne for at lave en velsmagende festmenu. Vores mad til fest bygger på et princip om kvalitet, og vi bruger kun de bedste råvarer i vores madlavning - en kombination, der garanter en madoplevelse ud over det sædvanlige.

Gør fødselsdagen til noget særligt

Når vi skal planlægge og tilberede maden til din fødselsdagsfest, tager vi altid højde for festen og gæsterne. Er festen eksempelvis kun for damer eller kun for herrer? Er det en fest for familie, venner eller begge? Foretrækker du en festlig buffet eller en eksklusiv menu?

Vi sørger naturligvis for den fulde menu i forbindelse med fødselsdagen, der indebærer både forret, hovedret, dessert og natmad efter ønske. Foretrækker du at holde din fødselsdag som brunch, frokost eller andet, kan vi naturligvis også levere maden hertil.

Vil du holde fødselsdag med os?

Har du ikke plads derhjemme, eller vil du blot slippe for rengøring og oprydning, tilbyder vi udlejning af vores lokale i Albertslund. Lokalet kan rumme op til 100 gæster.

Har du lyst til at planlægge mad til din fødselsdag med os, er du velkommen til at ringe på telefon 21 66 66 30. Vi glæder os til at forkæle fødselarer og deres gæster på hele Sjælland - bl.a i København, Storkøbenhavn, Ballerup, Brøndby, Greve, Herlev, Hvidovre, Ishøj, Roskilde, Rødovre, Tåstrup og omegn.