Bestil mad
Alm. menu
Forret
Koldrøget laks m. grøn pesto, rygeostecreme & dild
Hertil Kejserindens fladbrød
Hovedret
Langtidsstegt US cuvette med timianstegte rodfrugter, balsamicostegte rødløg, svampe/portvin sauce samt sesam-stegte kartofler
Desserttallerken
3 små retter
Trøffelkage, mangosorbet samt vaniljepafait på en bund af hindbærcoulis med friske bær.
- der vil være depositum ved bestilling - se salgs & levringsbetingelser
Luksusmenu
Forret
Lynstegt tun med wasabicreme og tangsalat
Laksetatar med rugbrødschips
Tigerreje i flødesauce med chili og hvidløg i lille skål (Varm)
Hertil Kejserindens fladbrød
Hovedret
Oksemørbrad med bagte asparges med ristet parmaskinke, balsamicostegte rødløg og kraftig rødvinssauce
– hertil kartoffel / kastanje medaljon.
Desserttallerken
Jordbær/rabarberfryd. Sorbet af jordbær-rabarber & vanilje parfait samt syltede rabarber på en bund af rød coulis, pyntet med friske jordbær, chokoladeflager & marengs toppe.