Se også

Buffeter

Mad til begravelse fra Kejserindens Gryder

I forbindelse med at planlægge en begravelse eller bisættelse forholder man sig til mange praktiske omstændigheder. Hos Kejserindens Gryder tilbyder vi begravelsesmenuer ud af huset. Vi forstår, at en trist dag kræver rolige forhold, hvilke vi gerne bidrager til ved at sørge for en fuld begravelsesmenu eller -buffet. Endvidere kan vi tilbyde en bred vifte af velsmagende smørrebrød.

Service til en mindeværdig højtidelighed

Jeres sidste farvel til afdøde bør være mindeværdigt. Holder I en mindesammenkomst, hører forplejning til. Uanset om sammenkomsten eller mindehøjtideligheden er uformel eller formel, stor eller lille, kan vi levere en begravelsesmenu, der lever op til jeres ønsker og forventninger. Det samme gælder, hvis afdøde havde særlige ønsker til dagens forløb - vi gør vores ypperste for at imødekomme alle ønsker.

Mangler I et lokale, der kan rumme jeres forsamling, kan I leje et af vores lyse og behagelige festlokaler. De ligger i Albertslund, Glostrup og Herregård Greve, hvortil der er nem adgang fra hele hovedstadsområdet og omegn. Her er plads til cirka 100 personer. Lejer I et lokale hos os, står vi gerne for de praktiske opgaver i forbindelse med klargøring, udsmykning og oprydning. Der er naturligvis også mulighed for at sætte ens personlige præg på rummet, hvis det ønskes.

Skal vi varetage madlavningen til begravelsen?

Ring på telefon 21 66 66 30, hvis I vil høre mere om vores madlavning til begravelser eller leje af lokale. Vi bringer mad ud til kunder over alt på Sjælland - bl.a. København, Storkøbenhavn, Ballerup, Brøndby, Glostrup, Greve, Herlev, Hvidovre, Ishøj, Roskilde, Rødovre og Tåstrup. Vi ser frem til at bidrage til en mindeværdig dag.