Se også

Buffeter

Mad til barnedåb eller navngivning fra Kejserindens Gryder

I løbet af et nyfødt barns første halve år, skal barnet døbes eller navngives. Det er for mange en anledning til at invitere familie og venner til en hyggelig dag, hvor dåben eller navngivningen fejres. Hos Kejserindens Gryder har vi lang erfaring med at sammensætte både buffeter og mere traditionelle menuer, der egner sig særlig godt til barnedåb.

Brunch, buffet eller festmenu

Der findes ingen fast måde at afholde et selskab efter en barnedåb. I har helt frie tøjler til at vælge den fejring, der passer jer bedst. Finder barnedåben eller navngivningen eksempelvis sted om morgenen, er det oplagt at afholde en brunch - en løsning, der bliver mere og mere populær. Ønsker I at holde festen senere på dagen, kan I bl.a. vælge mellem en buffet og en traditionel festmenu.

Vi sammensætter gerne en menu eller buffet, der falder i god smag til barnedåben. Har du særlige ønsker, eller vil du selv bestemme jeres mad helt eller delvist, kan vi naturligvis også lave særdeles velsmagende udgaver af dine yndlingsretter. Endvidere udlejer vi festlokaler i Albertslund, Herregård Greve og Glostrup. Vi sørger gerne for de praktiske opgaver i forbindelse med udsmykning og lignende - uanset, om I holder festen i vores lokaler eller i jeres hjem.

Vil du have mad til din barnedåb?

Ring gerne på telefon 21 66 66 30, hvis du vil vide mere om vores mad til barnedåb eller navngivning. Vi har tidligere forkælet barnedåbsgæster over alt på Sjælland - bl.a. København, Storkøbenhavn, Ballerup, Brøndby, Greve, Herlev, Hvidovre, Ishøj, Roskilde, Rødovre og Tåstrup. Vi glæder os til at bidrage til en uforglemmelig dag!