Bestil mad
MENU UGE 4
Mandag 25/1
Buffet
2 mixed salater & dressing
Pålæg
Paté m. cornichoner & hvidløg (1,3,6,7,10)
Kalkun m. karry creme (3)
Rejesalat (2,3,4,7,10)
Varm ret
Forloren hare m. sovs og kartofler (1,7)
Varm ret / minus gris
Forloren hare af okse m. sovs og kartofler (1,7)
Varm ret / vegetar
Rødbedebøf m. blomkål (1,3)
Portions anrettet frokost
Kold ret
Croissant m. rejesalat & salat (1,2,3,4,7,10)
Varm ret*
Forloren hare m. sovs og kartofler (1,7)
Varm ret* / minus gris
Forloren hare af okse m. sovs og kartofler (1,7)
Varm ret* / vegetar
Rødbedebøf m. blomkål (1,3)
Dagens salatanretning med skinke
Tirsdag 26/1
Buffet
2 mixed salater & dressing
Pålæg
Farsbrød m. asier (1,7)
Æg m. mayonnaise og tomater (3,10)
Grov skinkesalat (3,7,9,10)
Varm ret
Venøsteak m. stegt selleri & rødbede (7,9)
Varm ret / minus gris
Venøsteak m. stegt selleri & rødbede (7,9)
Varm ret / vegetar
Persillerods bøf m. stegt selleri & rødbede (1,3,9)
Portions anrettet frokost
Kold ret
Bagt laks m. hvedekernesalat, limedressing & brød (1,3,4,7)
Varm ret*
Venøsteak m. stegt selleri & rødbede (7,9)
Varm ret* / minus gris
Venøsteak m. stegt selleri & rødbede (7,9)
Varm ret* / vegetar
Persillerods bøf m. stegt selleri & rødbede (1,3,9)
Dagens salatanretning med tamari kylling
Onsdag 27/1
Buffet
2 mixed salater & dressing
Pålæg
Flankebøf m. syltede rødløg & ærteskud
Spegepølse m. remo & ristede løg (1,3,7,10)
Bornholmersalat (2,3,4,7,9,10)
Varm ret
Gumbo m. kylling & chorizo m. ris (1,9)
Varm ret / minus gris
Gumbo m. kylling & kalkunchorizo m. ris (1,9)
Varm ret / vegetar
Gumbo vegetar (1,9)
Onsdagskage
Bladankage (1,3,7)
Portions anrettet frokost
Kold ret
Tærte m. oksekød, feta & peberfrugt. Hertil dressing & salat (1,3,7)
Varm ret*
Gumbo m. kylling & chorizo m. ris (1,9)
Varm ret* / minus gris
Gumbo m. kylling & kalkunchorizo m. ris (1,9)
Varm ret* / vegetar
Gumbo vegetar (1,9)
Dagens salatanretning med rejer i sursød
Torsdag 28/1
Buffet
2 mixed salater & dressing
Pålæg
Fiskefrikadelle m. remo & citron (1,3,4,7,10)
Røget filet m. flødepeberrod & agurk (1,6,7)
Kalkunsalat m. sød chili & peberfrugt (3,7,10)
Varm ret
Gnocchi pasta i fad m. gris & broccoli (1,7)
Varm ret / minus gris
Gnocchi pasta i fad m. kylling & broccoli (1,7)
Varm ret / vegetar
Gnocchi pasta i fad m. broccoli (1,7)
Portions anrettet frokost
Kold ret
Tunmousse m. salat & brød (1,3,4,7)
Varm ret*
Gnocchi pasta i fad m. gris & broccoli (1,7)
Varm ret* / minus gris
Gnocchi pasta i fad m. kylling & broccoli (1,7)
Varm ret* / vegetar
Gnocchi pasta i fad m. broccoli (1,7)
Dagens salatanretning med flankebøf
Fredag 29/1
Buffet
2 mixed salater & dressing
Pålæg
Roastbeef m. grov remo & peberrod (3,6,7,10)
Hamburgerryg m. italiensksalat (3,7,9,10)
Makrelsalat m. mayo (3,4,10)
Varm ret
Chicken Tikka Masala m. linser & kikærter (7,8)
Varm ret / minus gris
Chicken Tikka Masala m. linser & kikærter (7,8)
Varm ret / vegetar
Veggi Tikka Masala m. linser & kikærter (7,8)
Dessert
Rådhuspandekager (1,3,7)
Portions anrettet frokost
Kold ret
Skinke m. cremet pastasalat (1,3,7,10)
Varm ret*
Chicken Tikka Masala m. linser & kikærter (7,8)
Varm ret* / minus gris
Chicken Tikka Masala m. linser & kikærter (7,8)
Varm ret* / vegetar
Veggi Tikka Masala m. linser & kikærter (7,8)
Dagens salatanretning med røget laks
* Varm anretning leveres kold til opvarmning i mikrobølgeovn eller ovn
Allergener vil være mærket på menuen med nummer / er man i tvivl kan man altid ringe til os.
1. Gluten, 2. Krebsdyr/skaldyr, 3. Æg, 4. Fisk, 5. Jordnødder, 6. Soja, 7.Mælk/Laktose, 8. Nødder, 9. Selleri, 10. Sennep,
11. Sesamfrø, 12. Svovldioxid eller sulfitter over 10mg/kg, 13. Lupin, 14. Bløddyr
Vi kan oplyse yderligere om allergener i produkterne ved henvendelse til os.
Vi tager forbehold for ændringer samt skrivefejl