catering København - mad ud af huset til selskaber
  • Forside
  • Profil
    • Tilbage
    • Kunderne siger
    • Inspirationsaften
    • Presse
  • Buffeter
    • Tilbage
    • Old school
    • Studenterbuffet
    • Tapasbuffet
    • Italiensk buffet
    • Vært/værtindens frihed
    • Brunch
    • Julefrokost 2022
    • Reception
    • Menuer
  • Menuer
    • Tilbage
    • Bryllupsmenu
    • Konfirmation
    • Sandwich
    • Begravelse
    • Nytårsmenu 2022
    • Portionsanrettet tapasplatte
    • Juleaftens menu
    • Buffeter
  • Frokostordning
    • Tilbage
    • Frokosttilbud
    • Sandwich
    • Salatanretning
    • Medarbejder App
    • Anden forplejning
    • Portionsanrettet frokostordning
    • Ugens menu
  • Smørrebrød
  • Kontakt
    • Tilbage
    • Vi støtter
    • Ledige jobs / Available jobs
    • Persondatahåndtering
    • salgs & leveringsbetingelser
    • Vi samarbejder med
Ugens menu
Menu UGE 33 | Menu UGE 34

Bestil mad

Menu UGE 33

Mandag 15. august

Buffet

2 mixed salater & dressing

Pålæg
Æg m. agurkebjælker & mayonnaise (3,10)
Spegepølse m. remoulade & ristede løg (1,3,7,10)
Makrelsalat m. mayonnaise (3,4,10)

Varm ret
Gl. oksesteg m. kartofler & skysauce (7)

Varm ret / minus gris
Gl. oksesteg m. kartofler & skysauce (7)

Varm ret / vegetar
Ovnbagt selleri m. kartofler & skysauce (7,9)

Portions anrettet frokost

Kold ret
Croissant m. æggesalat (1,3,7,10)

Varm ret
Gl. oksesteg m. kartofler & skysauce (7)

Varm ret / minus gris
Gl. oksesteg m. kartofler & skysauce (7)

Varm ret / vegetar
Ovnbagt selleri m. kartofler & skysauce (7,9)

Dagens salatanretning m tun & jalapenos (4)

Tirsdag 16. august

Buffet

2 mixed salater & dressing

Pålæg
Vitello tonnato (3,4,7,10)
Oksebryst m. pickles (1,10)
Skinkesalat (3,7,10)

Varm ret
Boller i karry m. ris (1,3,7)

Varm ret / minus gris
Kyllingeboller i karry m. ris (1,3,7)

Varm ret / vegetar
Kålrabi i karry m. ris (1,3,7)

Portions anrettet frokost

Kold ret
Spegeskinke med hummus, oliven og salat (1,6)

Varm ret
Boller i karry m. ris (1,3,7)

Varm ret / minus gris
Kyllingeboller i karry m. ris (1,3,7)

Varm ret / vegetar
Kålrabi i karry m. ris (1,3,7)

Dagens salatanretning m. Mexicansk inspireret oksekød


Onsdag 17
. august

Buffet

2 mixed salater & dressing

Pålæg
Røget filet m. røræg (3,7)
Thai kylling med urter (6)
Sommersalat m. radiser (3,7,10)

Varm ret
Kalkunschnitzel m. pommes sauté & sauce (1,3,7)

Varm ret / minus gris
Kalkunschnitzel m. pommes sauté & sauce (1,3,7)

Varm ret / vegetar
Vegetar schnitzel m. pommes sauté & sauce (1,3,7)

Onsdagskage
Banankage (1,3,7,8)

Portions anrettet frokost

Kold ret
Cremet pastasalat m. laks (1,3,4,7,10)

Varm ret
Kalkunschnitzel m. pommes sauté & sauce (1,3,7)

Varm ret / minus gris
Kalkunschnitzel m. pommes sauté & sauce (1,3,7)

Varm ret / vegetar
Vegetar schnitzel m. pommes sauté & sauce (1,3,7)

Dagens salatanretning m. kylling


Torsdag 18
. august

Buffet

2 mixed salater & dressing

Pålæg

Flanke m. syltede rødløg
Deller m. surt (1,3,7)
Wienersalat (1,3,10)

Varm ret
Gratineret pasta m. kylling & tomatsauce (1,3,7,9)

Varm ret / minus gris
Gratineret pasta m. kylling & tomatsauce (1,3,7,9)

Varm ret / vegetar

Gratineret pasta m. kål & tomatsauce (1,3,7,9)

Portions anrettet frokost 

Kold ret
Kartoffelsalat med frikadeller (1,3,7,10)

Varm ret
Gratineret pasta m. kylling & tomatsauce (1,3,7,9)

Varm ret / minus gris
Gratineret pasta m. kylling & tomatsauce (1,3,7,9)

Varm ret / vegetar
Gratineret pasta m. kål & tomatsauce (1,3,7,9)

Dagens salatanretning
 m. flanke & syltede rødløg

Fredag 19. august

Buffet

2 mixed salater & dressing

Pålæg

Dampet fisk m sauce verte (3,4,7,10)
Kartoffelmad m. aioli & forårsløg (3,10)
Hønsesalat (3,7,10)

Varm ret
Biksemad m. bearnaise (3,7)

Varm ret / minus gris
Okse biksemad m. bearnaise (3,7)

Varm ret / vegetar
Vegetarisk biksemad m. bearnaise (3,7)

Dessert
Chokolade mousse (3,5,7,8)

Portions anrettet frokost

Kold ret
Thai kyllingespyd m. mixed salat, lime & peanutdip (1,5,6)

Varm ret
Biksemad m. bearnaise (3,7)

Varm ret / minus gris
Okse biksemad m. bearnaise (3,7)

Varm ret / vegetar
Vegetarisk biksemad m. bearnaise (3,7)

Dagens salatanretning 
m. spicy rejer (2)

 Allergener vil være mærket på menuen med nummer / er man i tvivl kan man altid ringe til os.
1. Gluten, 2. Krebsdyr/skaldyr, 3. Æg, 4. Fisk, 5. Jordnødder, 6. Soja, 7.Mælk/Laktose, 8. Nødder, 9. Selleri, 10. Sennep, 
11. Sesamfrø, 12. Svovldioxid eller sulfitter over 10mg/kg, 13. Lupin, 14. Bløddyr

Vi kan oplyse yderligere om allergener i produkterne ved henvendelse til os. 

Vi tager forbehold for slåfejl, ændringer til menu, ændringer i allergener (ændringer i allergener, vil blive oplyst sammen med levering)


Menu UGE 34

Mandag 22. august

Buffet

2 mixed salater & dressing

Pålæg
Røget forel m. radise creme (3,4,7)
Kalkun m. karrycreme, ananas & kokosflager (3,7,10)
Fuglekvidder (3,10)

Varm ret
Millionbøf m. mos & rødbeder (7,9)

Varm ret / minus gris
Millionbøf m. mos & rødbeder (7,9)

Varm ret / vegetar
Veggie sauce m. mos & rødbeder (7,9)

Portions anrettet frokost

Kold ret
Bagt laks m. bulgursalat, feta & mynte dressing (3,4,7,10)

Varm ret
Millionbøf m. mos & rødbeder (7,9)

Varm ret / minus gris
Millionbøf m. mos & rødbeder (7,9)

Varm ret / vegetar
Veggie sauce m. mos & rødbeder (7,9)

Dagens salatanretning m. æg/bacon (3)

Tirsdag 23. august

Buffet

2 mixed salater & dressing

Pålæg
Bresola m. rucola, pesto & parmesan (7,8)
Rullepølse m sky & løg (1,3,7,9)
Rejesalat (2,3,10)

Varm ret
Butter chicken m ris (7)

Varm ret / minus gris
Butter chicken m ris (7)

Varm ret / vegetar
Butter chunks m. ris (7)

Portions anrettet frokost

Kold ret
Wraps m tun & jalapenos (1,3,4,7,10)

Varm ret
Butter chicken m ris (7)

Varm ret / minus gris
Butter chicken m ris (7)

Varm ret / vegetar
Butter chunks m. ris (7)

Dagens salatanretning m. kyllingekebab

Onsdag 24. august

Buffet

2 mixed salater & dressing

Pålæg
Flæskesteg m. surt
Tun på grøn bund m. kapers, løg, æg & mayo (3,4,10)
Karrysalat m. okse (1,3,10)

Varm ret
Tærte m. oksekød & grøntsager (1,3,7)

Varm ret / minus gris
Tærte m. oksekød & grøntsager (1,3,7)

Varm ret / vegetar
Grøntsagstærte m. vegansk bacon (1,3,7)

Onsdagskage
Pladankage ( 1,3,7)

Portions anrettet frokost

Kold ret
Rejerand m. mix salat & brød (1,2,7)

Varm ret
Tærte m. oksekød & grøntsager (1,3,7)

Varm ret / minus gris
Tærte m. oksekød & grøntsager (1,3,7)

Varm ret / vegetar
Grøntsagstærte m. vegansk bacon (1,3,7)

Dagens salatanretning m. marinerede skinkestrimler

Torsdag 25. august

Buffet

2 mixed salater & dressing

Pålæg

Æg m. caviar creme , tomater ( 3,7,10)
Dyrlægens natmad ( 1,3,6,7,10)
Torskerognssalat ( 3,4,10)

Varm ret
Glaseret skinke m. flødekartofler (7,10)

Varm ret / minus gris
Glaseret kalkun m. flødekartofler (7,10)

Varm ret / vegetar

Linsebrød m. flødekartofler (3,7)

Portions anrettet frokost 

Kold ret
Piroq m. kylling & grøntsager hertil mix salat(1,3,7)

Varm ret
Glaseret skinke m. flødekartofler (7,10)

Varm ret / minus gris
Glaseret kalkun m. flødekartofler (7,10)

Varm ret / vegetar
Linsebrød m. flødekartofler (3,7)

Dagens salatanretning
 m. laks m. semidried tomater (4)

Fredag 26. august

Buffet

2 mixed salater & dressing

Pålæg

Ålerøget skinke m. italiensksalat & agurk ( 3,10)
Roastbeef m remolade & peberrod (1,3,7,10)
Grov æggesalat m. drueagurker & karse (3,10)

Varm ret
Hakkebøf m. bløde løg, sauce & kartofler (7)

Varm ret / minus gris
Hakkebøf m. bløde løg, sauce & kartofler (7)

Varm ret / vegetar
Rødbedebøf m. bløde løg, sauce & kartofler (1,3,7)

Dessert
Koldskål m. kammerjunker (1,3,7)

Portions anrettet frokost

Kold ret
Flanke m. marineret kartoffelsalat & mix salat ( 8,10)

Varm ret
Hakkebøf m. bløde løg, sauce & kartofler (7)

Varm ret / minus gris
Hakkebøf m. bløde løg, sauce & kartofler (7)

Varm ret / vegetar
Rødbedebøf m. bløde løg, sauce & kartofler (1,3,7)

Dagens salatanretning 
m. kalkun m. ristede kikærter

 Allergener vil være mærket på menuen med nummer / er man i tvivl kan man altid ringe til os.
1. Gluten, 2. Krebsdyr/skaldyr, 3. Æg, 4. Fisk, 5. Jordnødder, 6. Soja, 7.Mælk/Laktose, 8. Nødder, 9. Selleri, 10. Sennep, 
11. Sesamfrø, 12. Svovldioxid eller sulfitter over 10mg/kg, 13. Lupin, 14. Bløddyr

Vi kan oplyse yderligere om allergener i produkterne ved henvendelse til os. 

Vi tager forbehold for ændringer og slåfejl


Se også

Sandwich Buffeter Nytårsmenu 2022
Kejserindens Gryder og Kokkeri A/S

Herstedøstervej 27-29
2620 Albertslund
T: 2166 6630
E: info@kejserindens-gryder.dk


Information om allergener i vores menuer, kan oplyses ved at kontakte os.

Kontakt os her

| Cookiepolitik | Sitemap
Find os på Facebook