Bestil mad
MENU UGE 5
Mandag 30. Januar
Buffet
2 mixed salater & dressing
Pålæg
Paté m. cornichoner & syltede peberstrimler
Roastbeef m. remolade & ristede løg (1,3,7,10)
Æggesalat m. karse (3,7,10)
Varm ret
Tarteletter m. høns i asparges (1,7)
Varm ret / minus gris
Tarteletter m. høns i asparges (1,7)
Varm ret / vegetar
Tarteletter m. chicken no chicken i asparges (1,7)
Portions anrettet frokost
Kold ret
Croissant m. æggesalat & blandet salat (1,3,7,10)
Varm ret
Tarteletter m. høns i asparges (1,7)
Varm ret / minus gris
Tarteletter m. høns i asparges (1,7)
Varm ret / vegetar
Tarteletter m. chicken no chicken i asparges (1,7)
Dagens alm. salatanretning m. Tun, jalapenos &ris (4)
Tirsdag 31. Januar
Buffet
2 mixed salater & dressing
Pålæg
Spegepølse m. remulade & ristede løg (1,3,7,10)
Paprika kalkun m. tomat creme (3,7,10)
Makrelsalat (3,4,10)
Varm ret
Lobescoves af okse m. rugbrød & rødbeder (1)
Varm ret / minus gris
Lobescoves af okse m. rugbrød & rødbeder (1)
Varm ret / vegetar
Veggie lobescoves m. rugbrød & rødbeder (1)
Portions anrettet frokost
Kold ret
Cremet pastasalat m. skinke (1,3,7,10)
Varm ret
Lobescoves af okse m. rugbrød & rødbeder (1)
Varm ret / minus gris
Lobescoves af okse m. rugbrød & rødbeder (1)
Varm ret / vegetar
Veggie lobescoves m. rugbrød & rødbeder (1)
Dagens alm. salatanretning m. Stegt chorizo & kikærter (6,7)
Onsdag 1. Februar
Buffet
2 mixed salater & dressing
Pålæg
Frikadeller m. agurkesalat (1,3,7)
Flanke m. marinerede grøntsager
Skinkesalat (3,7,10)
Varm ret
Jambalaya m. kalkun chorizo (6,7,9)
Varm ret / minus gris
Jambalaya m. kalkun chorizo (6,7,9)
Varm ret / vegetar
Jambalaya Veggie style (6,7,9)
Onsdagskage
Kokostoppe (3,7)
Portions anrettet frokost
Kold ret
Tærte m. kylling/bacon hertil blandet salat & karry/ingefær dressing (1,3,7,10)
Varm ret
Jambalaya m. kalkun chorizo (6,7,9)
Varm ret / minus gris
Jambalaya m. kalkun chorizo (6,7,9)
Varm ret / vegetar
Jambalaya veggie style (6,7,9)
Dagens alm. salatanretning m. Kebab m. syltede løg & cous cous (1)
Torsdag 2. Februar
Buffet
2 mixed salater & dressing
Pålæg
Æg m. karry mayonnaise & tomat (3,7,10)
Spegeskinke m. rygeostecreme, semi-dried tomater & ærteskud (7)
Tunsalat (3,4,7,10)
Varm ret
Glaseret skinke m. fløde kartofler & sennep (7,10)
Varm ret / minus gris
Glaseret kalkun m. flødekartofler (7,10)
Varm ret / vegetar
Glaseret selleri m. flødekartofler (7,9,10)
Portions anrettet frokost
Kold ret
Bresola m. oliven tapenade, tomatsalat & brød (1,7,8)
Varm ret
Glaseret skinke m. fløde kartofler & sennep (7,10)
Varm ret / minus gris
Glaseret kalkun m. flødekartofler (7,10)
Varm ret / vegetar
Glaseret selleri m. flødekartofler (7,9,10)
Dagens alm. salatanretning m. Laks, avokado & linser (4)
Fredag 3. Februar
Buffet
2 mixed salater & dressing
Pålæg
Dyrlægens natmad (1,3,6,7,9)
Dampet kalkun m. kaperscreme & rucola (3,7,10)
Hønsesalat m. karry & ananas (3,7,10)
Varm ret
Tortillas m. oksekød (1,7)
Varm ret / minus gris
Tortillas m. oksekød (1,7)
Varm ret / vegetar
Tortillas m. veggie fars (1,7)
Dessert
Pana cotta m. bær coulis (7)
Portions anrettet frokost
Kold ret
Roastbeef m. sød bagt kartoffel & 1/4 bagt spidskål hertil estragoncreme (3,7,10)
Varm ret
Tortillas m. oksekød (1,7)
Varm ret / minus gris
Tortillas m. oksekød (1,7)
Varm ret / vegetar
Tortillas m. veggie fars (1,7)
Dagens alm. salatanretning m. Kylling Teriyaki m. pasta (1,3,6)
Allergener vil være mærket på menuen med nummer / er man i tvivl kan man altid ringe til os.
1. Gluten, 2. Krebsdyr/skaldyr, 3. Æg, 4. Fisk, 5. Jordnødder, 6. Soja, 7.Mælk/Laktose, 8. Nødder, 9. Selleri, 10. Sennep,
11. Sesamfrø, 12. Svovldioxid eller sulfitter over 10mg/kg, 13. Lupin, 14. Bløddyr
Vi kan oplyse yderligere om allergener i produkterne ved henvendelse til os.
Vi tager forbehold for ændringer og slåfejl