Frokostmenu efter jeres behov og ønsker

Søger i en frokostmenu til jeres virksomhed eller kontor som både er sund, varieret og fyldt med store smagsoplevelser? Hos Kejserindens Gryder sætter vi en ære i at levere en frokostmenu af friske råvarer, der passer til lige netop jeres behov og ønsker. Gem blot leverpostejmadderne til en anden gang, og lad os stå for at levere en lækker frokost, som er udover det sædvanlige men stadig til en overkommelig pris.

En sund frokost giver effektive hjerner

Frokost er et af de vigtigste måltider, da det er det måltid, der skal give os energi til at klare resten af dagens strabadser. ”Uden mad og drikke, duer helten ikke” er ikke blot et ordsprog men også aldeles sandt, da mad er utrolig vigtigt for, at vores hjerner fungerer optimalt.
De fleste der har prøvet at glemme et måltid eller hurtigt bare har slugt et stykke brød, kan nikke genkendende til, at man bestemt ikke arbejder lige så godt, som hvis man havde indtaget en sund og nærende frokost.
Hos Kejserindens Gryder  er vi eksperter i, hvad et frokostmåltid skal indeholde for at give energi til resten af dagen og holde blodsukkeret stabilt.

Kejserindens flexbuffet

Hos Kejserindens Gryder tilbyder vi vores bud på en mere klimavenlig og en mere bæredygtig menu.

Det er utrolig vigtigt for os, at minimere madspild, at sorter vores madaffald & emballage i det omfang det er muligt, så vi alle kan få glæde af en bedre balance mellem vores jord, som vi skal passe på og muligheden for at implementere dette i vores travle hverdag.

Det er godt for klimaet, når der skæreres ned på kød helt generelt, men ikke alle er klar til at blive vegetar eller veganer og det synes vi er helt ok.
De små skridt, kan også give store resultater.

Som udgangspunkt gælder det alle kødtyper set i forhold til grøntsager som koster på klimaregnskabet, men især okse- og lammekød, er blandt de fødevarer, der har det højeste klimaaftryk. 
De vil derfor ikke være at finde på denne menu.

Menuen er sammensat sådan at der bliver tilbudt fjerkræ, gris, fisk, samt vegetardage.

Vi vil i det omfang som det er muligt tage højde for sæsonens grøntsager når menuerne planlægges.

Varierede frokostmenuer i Stor København, Nord for København, Sydkysten og Albertslund

Kejserindens Gryder leverer frokostmenuer til produktions virksomheder og kontorer i hele Stor København og omegn, samt Køge & Ringsted området .
For at gøre det enkelt for vores kunder, sammensætter vi i samarbejde med jer, en samlet frokostmenu som er klar til servering, og som vi leverer hver dag til jeres adresse.  
Vi tager naturligvis også hensyn til allergener og intolerancer.

Hos Kejserindens Gryder tager vi hensyn

Vi tilbyder special kuverter på den varme ret, til dem der ikke ønsker dagens ret på vores frokostordning.
Det kan eksempelvis være en medarbejder der er vegetar eller ikke spiser gris.

Hvis en virksomhed har et ønske om at have kødfrie dage, så tilbyder Kejserindens Gryder også en vegetardag til alle medarbejdere, de dage om ugen, der er behov for dette.

Ring og få en uforpligtende snak med os og det vi kan tilbyde jer.