Se også

Menuer

Den perfekte buffet til studenterfesten

Studenterfester er noget ganske særligt, og det samme bør maden være. En varieret og velsmagende buffet egner sig særligt godt til den festlige og uhøjtidelige stemning, som præger studentertiden. Bestiller I catering hos os, kan I nyde dagen med studenten - uden at bruge tiden på madlavning.

Personlig og velsmagende studenterbuffet

Særlige dage kræver ekstraordinær mad, hvilket vi leverer. Vores kokke er klar til at tilberede en delikat menu til din studenterfest, der i sandhed kan fungere som samlingspunkt. Retterne kommer færdigtilberedte til festen, så du skal blot sætte dem på bordet. Ønsker du en velafprøvet studentermenu, der passer særdeles godt til anledningen, kan du med fordel vælge ovenstående menu. Har du ønsker til ændringer, eller vil du sammensætte din helt egen menu, kan vi naturligvis finde en perfekt løsning sammen. Det kunne eksempelvis være et jordbær-tårn, der uden tvivl vil imponere unge som ældre gæster.

Vil du vide mere?

Vi benytter altid friske og lækre råvarer i vores madlavning. Vil du vide mere om vores studentermenu, er du velkommen til at ringe på telefon 21 66 66 30. Vi glæder os til at levere madoplevelser i særklasse til studenterfester over hele Sjælland - bl.a. København, Storkøbenhavn, Albertslund, Ballerup, Brøndby, Glostrup, Greve, Herlev, Hvidovre, Ishøj, Roskilde, Rødovre og Tåstrup.