Profil

Kejserindens Gryder sætter en ære i at levere mad, der skaber gode oplevelser og livskvalitet. En firmafrokost skal være ligesom forkælelsen i en restaurant – bare dagligt og til billigere penge.

Gennem den daglige frokost, firmafesten og forretningsmødet sikrer vi sunde medarbejdere og organisationer.

Vi har stor erfaring med levering af frokost til kunder i området omkring København, Glostrup, Storkøbenhavn, Ballerup, Herlev, Roskilde, Albertslund, Tåstrup, Rødovre, Ishøj, Hvidovre, Brøndby og Greve.

Om os

Kejserindens Gryder A/S drives af Lone og Steen Larsen. Virksomheden blev stiftet i 1998 og er vokset støt lige siden. I dag består Kejserindens Gryder af 25 medarbejdere, der alle har en forkærlighed for delikat kogekunst og fleksibel service.

Filosofien i vores køkken og arrangementer er, at der skal være noget for alle sanser. Vores mad skal være en smags- og helheds-oplevelse. Vi laver mad, fordi vi kan lide det – og den glæde vil vi gerne dele med andre. Vi tror på, at god mad i hverdagen kan give vores kunder en sund appetit på livet og motivere dem til at gøre en forskel.

Vores værdier leder os i forhold til både kunden, medarbejderen og maden. I det daglige betyder det, at maden så vidt muligt fremstilles af friske råvarer og helt fra bunden med et minimalt brug af halvfabrikata. Vi har hele tiden fokus på fornyelse, og vi er miljøbevidste i vores indkøb, produktion og bortskaffelse af affald.

Når den daglige frokost, mødet og firmafesten er smagfuld, bliver samarbejdet bedre, beslutningerne lettere og ideerne flere.

Vores værdier er:

Kvalitet
Variation
Sundhed

Kvalitet

Variation

Sundhed