Tapas

Få inspiration til festmenuen hos Kejserindens Gryder

Hos Kejserindens Gryder vil vi gerne invitere til en hyggelig inspirationsaften med mulighed for at prøvesmage vores bud på velsmagende og indbydende menu til din kommende fest, hvad end det er en konfirmation, fødselsdagsfest eller sølvbryllup.

Udover lækre smagsprøver på både mad og vin, vil der være rig mulighed for at få inspiration, gode råd og vejledning omkring valg af menu og planlægning af dagen fra vores erfarne og dedikerede personale.

Festmenu i mange former
Hos Kejserindens Gryder har vi mange års erfaringer med serveringer ved fester og andre arrangementer, og vi ved, hvor vigtig sådan en dag er. Om du skal holde fest i haven, i et selskabslokale, på en båd eller et helt fjerde sted, så skræddersyr vi en menu, der passer til lige netop dit arrangement og dine ønsker.

For en god madoplevelse er mere end bare mad – det er en sanseoplevelse. Vi sætter en ære i at kreere lækre anretninger, der taler til alle sanser, hvor kærligheden til råvarerne kan smage, og som huskes længe efter, festen er slut. Og vigtigst af alt – ingen må gå sultne hjem!

Pris: 
150,- for menu inkl drikkevarer.
Bestiller I jeres festmenu hos Kejserindens Gryder fratrækkes tilmeldingsgebyret.
Man betaler tilmeldingsgebyret inden arrangementet, enten med mobile pay eller faktura. 

Tid og sted
Dato: 20. september 2017 og 22. november 2017
Tid: kl. 17:00
Sted: Kejserindens Gryder A/S Herstedøstervej 27-29 - 2620 Albertslund

Tilmelding
Tilmeld dig på mail tilmeld@kejserindens-gryder.dk, og husk at skrive Smagsprøvning i emnefeltet.
Husk at oplyse om eventuelle allergener.

Tilmelding og evt. afbud skal ske senest d. 17. september kl. 10:00 for prøvesmagning i september, og den 19. november kl. 10:00 for prøvesmagning i november.