Frugt

Menu 2

Pris: 

Forret, hovedret og dessert 390 kr. pr. kuvert (inkl. moms) 
- minimum 20 personer & min. 20 bestillinger pr. valgte ret.

Menu

Forret - Vælg mellem:

  • Fiskeanretning med rødtungeroulade på hvedekernesalat og varmrøget laks med radisecreme – hertil stegte tigerrejer med pesto
  • 3 små retter rødtunge med laks, ørredmousse på grøn bund samt lille skål med rejer i hvidløg og chilli (varm)

Hovedret - Vælg mellem:

  • Krondyr med ristede svampe, rødløgskompot samt en sauté af nødder og vindruer – hertil urtebagt rosti og vildtsauce tilsmagt med portvin
  • Kalvekam serveret med madeirasauce, ristede svampe, sauté af savojkål og hasselnødder samt små grøntsagsstænger – hertil kartoffeltårn med løvstikke og persille
  • Oksemørbrad med bagte asparges med ristede parmaskinke, fyldte champignon og kraftig portvinssauce – hertil små ristede kartofler med persille

Dessert - Vælg mellem:

  • 3 små retter tiramisu i lille skål, vanilieparfet med rabarber-jordbærsorbet, friskebær samt galiano shot
  • Hvid fragilité-roulade med brombær med hjemmelavet orangesorbet i chokoladeskål og med chokoladecigar – hertil ananas-jordbærsalat

Vi kan også levere menuen til dit bryllup