Dessert

Menu 1

Pris: 

Forret, hovedret og dessert 300 kr. pr. kuvert (inkl. moms) 
- minimum 20 personer & min. 20 bestillinger pr. valgte ret.

Menu

Forret - Vælg mellem:

  • Safrandampet hellefisk på sprød salat og røget laks med urtecreme
  • Røget laks med rørt laksetatar på perlebygsalat med abrikoser og rejer – hertil agurk- og chilicreme

Hovedret - Vælg mellem:

  • Tykstegsfilet med rosmarin og bacon med tilhørende siciliansk sauce med hvidløg og persille, hertil honningglaserede rødbeder, farseret tomat, kartoffelterrin med porre og gulerødder med timian
  • Langtidsstegt US cuvette med skovsvampesauce, saltbagte løg, sugar-snaps og hasselnødsstegte kartofler

Dessert - Vælg mellem:

  • Chokolademarcipanparfait anrettet med ovnbagt ananas og hindbærsauce
  • Hvid chokolademousse med orange collis, nøddeflorentine og solbærsorbet


Skal i holde bryllup, så se også vores bryllupsmenu