Reception

Mad til receptioner

Det hvide dækkede langbord med de mange fade og opsætninger er omdrejningspunkt ved buffeten til en reception. Og kan man ikke finde på andet at tale om, skal buffetbordets fristelser gerne give anledning til positiv omtale.

Maden i vores receptionsbuffet er fin, festlig og fingernem. Smagen er naturligvis i fokus.

Traditionelle receptioner eller tema?

Inden vi planlægger en buffet, taler vi altid med jer og hører, hvad det er for en type arrangement. Buffeten skal tilberedes, så den passer til de øvrige rammer om receptionen.

Mad til alle sanser

Filosofien i vores køkken og buffeter er, at der skal være noget for alle sanser. Man skal både nyde smagen, duften og synet af vores mad. Vi har nemlig valgt at kræse lidt ekstra for retterne og anretningen af maden. Vi tror på, at god mad til receptionen eller festen kan give en sund appetit på livet og motivere folk til at gøre en forskel.

Mere end mad til receptioner

Hvis I skal holde reception hos jer selv og ikke har det nødvendige service og udsmykning, hjælper vi også med det. Service, duge, lysestager, fade, blomsterdekorationer – alt, hvad der hører til et festligt eller fagligt arrangement med mange mennesker.

Lokaler til reception du kan lide at være i

Skal din reception holdes ude, har vi rammerne til arrangementer med op til 150 gæster.

Vi har tre festlokaler i hhv. Albertslund, Brøndby og Glostrup. Alle lokalerne er rummelige, lyse og har en god akustik. Der er let adgang til alle festlokalerne - og gode parkeringsforhold. Derfor kan vi tilbyde receptioner for alle nærliggende byer til en fordelagtig pris fra bl.a. København, Glostrup, Storkøbenhavn, Ballerup, Herlev, Albertslund, Tåstrup, Rødovre, Ishøj, Hvidovre, Brøndby, Greve, Roskilde.

Med en buffet fra Kejserindens Gryder får I en oplevelse for alle sanser.

Hos Kejserindens Gryder har vi været med til at afholde succesfulde receptioner.

Hvis du skal holde receptionen hjemme, så leverer vi også mad ud af huset.