Biler 1

Mad ud af huset til dit arrangement

Vi leverer mad i hele København og omegn, når blot I bestiller til mindst 20 personer.

I forbindelse med din ordre indgår vi en nærmere aftale med dig om leveringen til jer.

Pris:

Levering koster fra 220 kr. til selskaber.

Søndag og helligdags tillæg 500 kr.

Vi er de bedste indenfor Diner Transportable

Med vores unikke Diner Transportable skaber vi glæde og livskvalitet, begejstring og tilfredshed, hos vores mange kunder. Vi bygger vores succes på tilfredse kunder, både fra erhvervslivet hvor vi leverer samlede løsninger og hos private, der bruger os til særlige dage og fest. Derfor er det lige så vigtigt for os, som det er for dig, at den mad vi leverer, er mere end blot i orden.

Også ned til den lille detalje, der er det der gør den store forskel. Vi har en stor erfaring, og med viljen til at yde det ekstra der skal til for at lave den bedste mad, kombineret med de bedste råvarer, betragter vi os selv som førende indenfor vores felt. Vi er de helt rette at kontakte, hvis du leder efter Diner Transportable i højeste kvalitetsniveau, til priser der er til at betale.

Det er let, nemt og elegant at bestille hos os

Vi leverer mad ud af huset til blandt andet København, Glostrup, Storkøbenhavn, Ballerup, Herlev, Albertslund, Tåstrup, Rødovre, Ishøj, Hvidovre, Brøndby, Greve og Roskilde.

Her på hjemmesiden er det nemt og enkelt at bestille, ligesom du er velkommen til at ringe til os, eller kigge forbi personligt, for en personlig snak om dine muligheder. Vi ser frem til at høre fra dig!