Kaviar

Konfirmationsmenu

Vi sammensætter din konfirmationsmenu:

Forret

Torpedoreje i glasskål med aioli
Lynstegt tun med tangsalat og wasabicreme
Hjemmerøget laks med bacon creme, papaya og ananas
Fladbrød med havsalt

Hovedret

Oksemørbrad stegt med sennepskorn, serveret med pestobagte dadeltomater og balsamico braiseret rødløg og smørdampet asparges.
Hertil portvin sauce og persillestegte kartofler.

Dessert

Panna cotta med lime sirup serveret med cremet lakridsparfait, samt frisk passionssorbet og friske bær  

Pris 390 kr. pr. kuvert  (inkl. moms)

 

Kejserindens Gryder hjælper dig med at gøre dit barns konfirmation til en god dag.

Konfirmationen er en stor dag, ikke kun for barnet der skal konfirmeres, men også for forældrene, der nu ser deres barn træde ind i de voksnes rækker. Derfor vælger mange at fejre dette med en fest, hvor venner og familie er inviteret. Hos Kejserindens Gryder har vi i mange år stået for mad, servicering etc. ved konfirmationer.

Foruden konfirmationer, leverer vi også mad til receptioner, firmafester, bryllupper, kantiner, fødselsdage, brunch og meget meget mere. Vores cateringfirma er af en sådan størrelse, at en opgave aldrig er for stor, eller for lille til os. Alle cateringopgaver udfører vi med professionalisme og med sans for detaljen.

Bestiller du mad til en konfirmation fra os, kan du være sikker på at få en menu der smager fantastisk godt og som er flot anrettet. Vores kokke kreerer med udgangspunkt i gode og sunde råvarer, altid menuer der stimulerer både smags- syns- og lugtesans.

Her på hjemmesiden kan du se vores forslag til en 3-retters menu, eller til en buffet. Skulle du have personlige ønsker eller ideer til menuen eller buffeten, er vi altid åbne for dette. I fællesskab finder vi frem til den perfekte menu eller buffet til dit barns konfirmation.

Vi kan endvidere tilbyde leje af flotte festlokaler, udsmykning, servering med mere. På hjemmesiden kan du læse nærmere om vores mange gode tilbud.

Vi har stor erfaring med levering af mad og mad ud af huset til konfirmationer i området omkring København, Glostrup, Storkøbenhavn, Ballerup, Herlev, Albertslund, Tåstrup, Rødovre, Ishøj, Hvidovre, Brøndby og Greve.

Minimum 20 Kuverter