Frokostordning

Frokostordning / Den daglige frokost

Med en frokostordning får I hver dag leveret frokosten lige til døren.

Vi har en standardudgave af DEN DAGLIGE FROKOST til en fast pris – men vi tilpasser gerne ordningen efter jeres smag, behov og eventuelle religiøse traditioner.

DEN DAGLIGE FROKOST består af:

Menu 1
2 salater
2 pålægsanretninger
2 lune retter
Hjemmebagt brød
Smør
Ost, frugt eller en dessert
Menu 2
Salatbar
3 slags pålæg
1 varm ret eller 2 lune retter
Hjemmebagt brød
Smør
Ost, frugt eller en dessert


Der er ikke noget, der bidrager til trivslen på arbejdspladsen, som en god og ernæringsrigtig frokostordning. Kvalitet i den daglige frokost bliver til smil på læben – til glæde for både kollegaer og kunder.

For at gøre det enkelt for vores kunder tilbyder vi en færdig frokostpakke, som vi kalder DEN DAGLIGE FROKOST. Det er en pakke som I får leveret lige til jeres kantine, og som er klar til servering. Vi gør hele tiden vores bedste for at forny DEN DAGLIGE FROKOST, så det hver dag er en god oplevelse for jeres medarbejdere, at komme i deres kantine.

Når basis er i orden

Når man får mad fra os, ved man, at de, der har fremstillet den, har gjort deres ypperste. Vi gør alt, hvad vi kan for hele tiden at lytte til vores kreative kokke og smørrebrødsjomfruer – og at følge deres idéer. Vores kunder har nemlig krav på kvalitetsmad med fornyelse.

Gode råvarer er udgangspunktet. Det er nemlig vores overbevisning, at når basis er i orden, og den enkelte råvare kan nydes alene, er der ingen grænser for, hvad vi kan fremstille af smagfulde sammensætninger.

Madordning til alle

Hvis I har særlige ønsker til jeres daglige madordning, opfylder vi også dem – og er der i jeres virksomhed vegetarer eller nogle med religiøse krav til deres mad, sørger vi selvfølgelig for, at de også får lækre frokostretter.

Ekstraservice

De virksomheder, der får frokosten leveret, kan som en del af madordningen bl.a. få grøntsagsstænger, mælk, juice, vand øl og vin efter aftale. Og i tillæg til menuen kan vi tilbyde en abonnementsordning på en eller flere frugtkurve om ugen, så der altid er frisk frugt til medarbejderne.

Levering af madordning

Med frokostlevering kører vi maden direkte til jer og sørger for, at I har frokosten mellem klokken 10.30 og 12.00. Frokosten bliver altid leveret lige til døren – service og rengøring tager vi os også af – derved kan dit firma og medarbejdere koncentrere jer om det i er bedst til!

Mange fordele

En ekstra fordel ved at samarbejde med os er, at I samtidig får mulighed for at få leveret anretninger til jeres møder, arrangementer og udflugter. Vi sørger nemlig for alle de kulinariske rammer og letter derved jeres hverdag – på den måde kan I koncentrere jer om det, I er gode til.

Frokostordninger i hele København og omegn

Vi tilbyder frokostordninger i hele København, herunder Storkøbenhavn, Glostrup, Herlev, Albertslund, Tåstrup, Rødovre, Ishøj, Hvidovre, Brøndby, Greve, m.fl